Flueforhæng

Jeg er blevet opfordret til at finde nogle dørforhæng til at holde fluer ude.
Nu sommeren er kommet og man gerne vil have terrassedøren åben uden at hele huset bliver fyldt med insekter. For at undgå dette kan man komme net for døren, hvilket ofte skal speciallaves og er derfor temmeligt dyre. Man kan også hænge et forhæng op, som man selv nemt kan gå igennem, men det kan fluerne ikke. Smart!

På vores egen webshop kan du købe både flueforhæng med tråde/snore, med brede lameller i plast og netafskærmning til døren.

Find hele vores sortiment af flueforhæng her.

Doerforhaeng Med Snore Hvid

Jeg har fundet lidt forskellige muligheder, de fleste til en overkommelig pris.

Fra LivingSweetLivings egen webshop:

Desværre har en af mine leverandører lukket sin butik, så jeg har kun et begrænset antal af dørafskærmning, forhæng i hvid og grå med sølv-detaljer samt cremefarvede flueforhæng tilbage.
Jeg arbejder selvfølgelig på at finde en ny leverandør.
Lamelgardiner og de klassiske snoregardiner i sort og hvid udgår ikke!

 

 

Fra andre forhandlere:

Insketnet Niagara koster 358kr og er egentlig beregnet til campingvogne, men jeg er sikker på den også vil virke foran en havedør. Det måler 60 x 190cm.
 
Hos den engelske virksomhed pesthelp har jeg fundet nogle lidt mere farverige udgave. De har et Mondrian maleri, fisk, en saloondør og mange andre motiver på deres fluenet, som alle måler 90 x 210cm. Priserne ligger på £142, men de er nu meget sjove. Kan købes her.

En anden type er fra engelske Premier Enviromental, her er det tre meget brede stykker net som hænger ind over hinanden. Den virker som en meget effektiv måde til at holde fluer ude og kan dække et område på max 100 x 220cm. Prisen for dette forhæng ligger på £30.

Mange kan nok huske at man i 80'erne havde nogle fluegardiner med træperler, majs knuder og andre naturmaterialer. Hvis man mere er til denne retrostil kan de købes hos Con Amore. De måler 90 x 200cm og koster omkring 199kr.
Jeg er dog blevet gjort opmærksom på, at denne type flueforhænge kan lave mærker i dørkarmen, når de hårde perler slår herimod. Så denne typer forhæng sælger jeg ikke her hos LivingSweetLiving.