Nytårsfortsætter

Vi vil rigtig gerne love jer en helt masse ting i det nye år, men af forskellige årsager kan vi ikke løfte sløret for det hele lige nu.

Men jeg kan love at Christina har et lille... nej STORT projekt på beding, vi skal på messer, vi skal ud og møde nogle spændende mennesker, designs, vi skal skrive, skrive, skrive, vi skal have temauger, gæsteskribenter mm.

Ååååh, hvor vi glæder os til 2013!!!

Mine nytårsfortsætter for 2013 bliver meget jordnære. Der skal gøres nogle ting færdige og laves nye sjove projekter i boligen. Her er lidt af dem:

1. Male dørene færdige til værelserne. De skal være grå ligesom

2. Sætte tapet op på væg ved køleskab. Det skal være New England fra Tapethuset.

3. Lave fluegardin mellem køkken og viktualierum (skal laves af cykelslanger!). Det kan man gøre af nye slanger såvel som gamle man har indsamlet fra den lokale cykelsmed. Personligt kan jeg bedst lide genbrugstanken og synes heller ikke det gør noget af slangerne har gamle lapper på. Det giver bare lidt personlighed til forhænget.

4. Banke de ufatteligt grimme fliser ned over køkkenbordet. Og så skal der males med en lys farve med en høj glans, så det er nemt at tørre af.

5. Montere fliser i viktualierum. Jeg har længe gerne ville montere fliser på væggene, da det giver rummet lidt personlighed og det vil klæde netop dette rum. Jeg er faldet for den gamle "metro-flise". Læs historien om den her på Politiken. Jeg vil have den i hvid, men den kan også købes i sort, hos fx Silvan.

6. Skaffe hylder til indhak på badeværelse.

7. Lave poseholder til viktualierum - helst af en gammel kaffesæk. De kan købet hos Risteriet. 2 stk kr. 120,-